Adela, IRONICA la adresa Iuliei Albu: "Ma simt flatata ca imi acorzi atata atentie. Sunt depasita de situatie. Tot am incercat sa fiu in diferite zone stilistice, insa..." Fashion editorul i-a scos in evidenta concurentei faptul ca nu si-a calcat sacoul s

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:41

Adela a subliniat faptul ca nu reuseste sa fie si pe placul Iuliei Albu care, spune Raluca Badulescu, in patru luni, i-a dat concurentei doar 3 stelute.

"Eu as dori sa imi spui, Iulia, in ce zona ai dori sa ma vezi, stilistic vorbind pentru ca sunt depasita de situatie. Dar se pare ca nu reusesc. Eu voiam sa intreb si sa fiu si pe placul tau", a spus concurenta catre fashion editor.

Dupa ce au avut o discutie intepatoare, concurenta nu s-a ales cu nicio steluta din partea fashion editorului pentru ca se afla in acceasi zona stilistica si pentru ca nu a fost atenta la detalii cum ar fi faptul ca a venit cu sacoul sifonat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.