Crystal, prezenta exotica in platoul "Bravo, ai stil!" a venit cu un ACCESORIU pe care Iulia Albu si-ar dori sa il vada mai des la femei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:41

Crystal a venit in platoul "Bravo, ai stil!" cu o tinuta pe care juratii nu prea au apreciat-o, dorindu-si din partea ei sa vina cu influente africane, tocmai ca a copilarit 17 ani in Kenya.

Daca Maurice si-ar fi dorit sa vada in tinuta ei cateva elemente africane, Iulia i-a spus din start ca nu are o tinuta buna, insa vede potential in ea, mai ales ca isi doreste in competitie fete cu siluete ca a ei. Pe langa acest aspect, fashion editorul a apreciat faptul ca nu a ales o camasa simpla si a purtat ca accesoriu un evantai, lucru destul de uitat de femei in zilele noastre.

Cu aceasta ocazie, Iulia l-a atacat pe designer pentru faptul ca i-a furat eventaiul cu pene si i-a smuls si una din el.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.