Adela, facuta praf de una dintre noile concurente! Nici juriul nu se astepta la asa ceva! Cine este cea care i-a desfiintat tinuta cu tupeu

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 11:43

Adela are de obicei vorbele la ea si reuseste ca, intr-o discutie, sa intoarca mereu situatia in favoarea ei.

In aceasta seara insa se pare ca a fost prinsa cu garda jos de Bianca, una dintre noile concurente, care i-a desfiintat tinuta cu foarte mult tupeu.

"Nu stiu, nuca in perete sau Adela asa la nunta imi par similare! Nu imi place cum se armonizeaza tinuta cu sandalele. Clutch-ul, intr-adevar, imi place si mie. Nici rujul rosu nu se potriveste", sunt cateva dintre criticile pe care i le-a adresat.

Adela a incercat sa riposteze.

"Da, mie expresiile astea din fata blocului... nu stiu ce sa zic despre ele, dar cred ca ar trebui sa ramana in fata blocului, la fel ca si concurenta... nu stiu cum se numeste, ca nu am retinut numele ei, imi cer scuze!".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata dialogul complet dintre cele doua:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.