Multe mamici CONDAMNA acest gen de NASTERE, insa Iulia vrea sa isi aduca pe lume bebelusul fara a apela la meidici! Uite cum vrea sa nasca frumoasa fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" si ce RUGAMINTE a facut ea pe o retea de socializare

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:44

Iulia se pregateste intens de nasterea fetitei sale si pe langa toate detaliile legate de acest eveniment, unul i-a frapat indeosebi pe fanii fostei concurente.

Iulia a postat un anunt prin care cauta o moasa pentru momentul in care ii va veni sorocul. Tanara vrea sa isi aduca pe lume fetita acasa considerand ca este cea mai buna alegere. Desi multe mame nu sunt de acord cu acest mod de nastere deoarece se tem pentru viata copilului si chiar a femeii care aduce pe lume bebelusul, Iulia este de alta parere.

Nasterea la domiciliu ia amploare din ce in mai mult in Romania si tot mai multe tinere vor ca un cadru medical sa le asiste venirea pe lume a bebelusului lor.

Mai multe mame au ales sa isi spuna povestea in ce priveste nasterea naturala la domiciliu explicand de ce este un drept fundamental al femeii sa faca acest lucru: "Aceasta practica este un drept fundamental al femeilor din majoritatea tarilor civilizate unde statul a creat un cadru legal clar cu protocoale medicale bine stabilite care asigura conditii de siguranta atat gravidelor care opteaza pentru nasterea la domiciliu cat si copiilor lor.
Este firesc ca unele femei sa opteze sa nasca la domiciliu si este normal ca statul sa le asigure asistenta medicala de specialitate la domciliu tocmai pentru a le asigura conditiile necesare de siguranta."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Iulia Morosanu (@iuliamorosanu) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.