La 18 ani, Otilia e o bomba sexy! Ca de la blonda la blonda, Raluca Badulescu o compara cu Marylin Monroe: "Felul cum defilezi, tinuta este draguta, nu a omorat pe nimeni..."/ "Are asa o inocenta APARENTA!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Otilia a reusit sa le cucereasca pe Iulia Albu si pe Raluca Badulescu chiar daca tinuta ei nu a fost una extraordinara, insa atitudinea a facut totul.

"Imi place faptul ca nu te-ai imbraca tin negru, nu te-ai imbracat in auriu. Nu imi place ca iti ies degetele in afara ca niste gherute. Dar imi place ca ai asa o verva anume si incepe sa imi placa de tine. De maine te astept cu alta tinuta..."

"Esti bine de tot, organizata. Si imi mai place ceva la tine, cum defilezi. Ai ceva de Marylin Monroe, deci imi place, nu a omorat pe nimeni...imi

place accesoriul de la gat", i-a spus Raluca concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.