Iulia Albu sugereaza ca Adela a copiat-o pe Denisa: "Bag de seama ca ti-a placut mult fesul Denisei...Dar Denisa mai esti astazi!" Maurice Munteanu a FELICITAT-O pe concurenta pentru un DETALIU extrem de important: "Esti concurenta care schimba cel mai de

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Desi Iulia Albu cu ochiul ei de vultur a observat imediat ca tinuta Adelei este caracteristica Denisei, tot a apreciat versatilitatea concurentei, la fel si restul juratilor.

Adela nu putea trece neobservata in ce priveste unele elemente de styling atunci cand vine vorba de ochiul aprig al Iuliei Albu. Fashion editorul a remarcat ca vechea concurenta are un fes care se aseamana izbitor cu cel al Denisei si intreaga tinuta este una a la Denisa, fapt ce nu a fost negat de concurenta. Insa, atat Maurice cat si Raluca au observat ca Adela este un adin concurentele cu cea mai mare versatilitate in ce priveste styling-ul, iar tinuta din aceasta editie face parte din cele mai inspirate look-uri ale ei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.