Sofia, una din cele mai vocale concurente de la "Bravo, ai stil!" si-a sarbatorit ziua de nastere ca o DIVA! A avut o rochie de cateva sute de euro si baloane Chanel! Vei ramane uimit cand vei vedea cine este designerul tinutei purtate de Sofia

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Sofia a avut o petrecere de ziua ei de nastere exact cum si-a dorit. Toate detaliile au fost puse la punct pentru ca noua concurenta "Bravo, ai stil!" sa se simta ca o diva.

"De mica imi sarbatoresc zilele de nastere in fiecare an. Le organizez cu 3 luni inainte. Spun tuturor ca va fi ziua mea si nu pierd nici un an... Am imbaract rochia mea proprie, de la Bianca Dragusanu, si sunt mandra ca port creatia ei, este foarte frumoasa... a costat cateva sute de euro", a spus Sofia.

"Am devenit mai curajoasa la Bucuresti.

Aici purtam mai mult negru si cu un an in urma daca imi spuneai sa port o rochie cu paiete as fi fost importiva", a declarat Sofia. Concurenta a acordat un scurt interviu unei publicatii din Moldova unde a povestit despre cum a decurs ziua ei de nastere  si cat de bine s-a simtit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.