Sofia, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!", TRANSFORMARE TOTALA de cand a parasit Chisinaul si s-a mutat la Bucuresti! Uite cum arata inainte apriga moldoveanca

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:48

Sofia a venit ca un suflu nou in competitia "Bravo, ai stil!", s-a impuns in fata celorlalte concurente si chiar si in fata juratilor prin atitudine si outfituri.

Chiar daca in ultima editie "Bravo, ai stil!" Sofia a fost aspru criticata de jurati din cauza faptului ca poarta doar seturi, concurenta a recunoscut la un moment dat ca pentru prima data a incercat sa poarte culoarea "roz". Intr-un alt interviu, frumoasa moldoveanca a recunoscut ca inaitne sa ajunga in Bucuresti, se imbraca in culori terne si prefera indeosebi negrul. De cand a venit in Romania, se pare Sofia si-a schimbat si stilul si look-ul, alegand sa isi indulceasca culoarea parului si sa imbrace si tinute mult mai colorate.

Uite cum arata inainte si cat de mult s-a schimbat concurenta acum!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.