Irina, noua feblete a Iuliei Albu, schimbare dramatica de look! Pariu ca nu ai fi recunoscut-o inainte sa vina la "Bravo, ai stil!"?"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Irina, voluptoasa concurenta de la "Bravo, ai stil!" care a reusit sa intre in gratiile Iuliei Albu, nu a fost intotdeauna o bruneta convinsa.

Noua concurenta si-a schimbat de ceva vreme culoare parului alegand sa fie bruneta dupa ce mai mult timp a incercat mai multe nuante de blond. In competita "Bravo, ai stil!", concurenta a intrat sigura pe ea, numai ca la inceput, Iulia Albu a fost destul de dura cu ea, criticandu-i replica rochiei dupa un brand celebru. Insa, dupa cateva editii, Irina a reusit sa se impuna si sa fie pe placul Ralucai si al Iuliei, obtinand steluta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.