Stefana, apreciata pentru progresele pe care le face de la editie la editie! Iulia Albu si Raluca Badulescu, o noua disputa pe tema lenjeriei intime si a sosetelor:"Imi place recomandarea Iuliei de a purta sosete in conditiile in care ea nu poarta lenjeri

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:50

Stefana incearca, experimenteaza si are curajul sa vina cu tinute si propunei indraznete chiar daca stie ca poate risca.

Insa, de acesasta data a riscat si a primit si aprecieri din partea juratilor "Bravo, ai stil!" Chiar daca piesele au avut o calitate indoielnica, se pare ca felul cum a facut mix-ul a contat foarte mult, iar juratii au apreciat acest lucru:"Imi place ce ai facut, dar nu acea piesa de lenjerie. Sunt de acord cu Maurice cu acea parka, insa fara acele tinte. Trebuie sa porti o soseta din bumbac, nu piciorul gol.

E important sa purtati sosete in ambele picioare. Atat a fost mult ca Raluca i-a si reprosat Iuliei ca tot ea vorbeste cand de fapt nu poarta lenejrie intima?! Ce raspuns i-a dat fashion editorul, vedeti in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.