"Nu stiu cum sa-ti comentez profesionist aceasta tinuta, pentru ca e MIZERABILA!" Stefana s-a pregatit pentru angajare pe postul de ZANA cu o tinuta socanta, cu o peruca multicolora, machiaj fad si o fusta bleu cu dressuri ROZ! WOW! tu ai purta asa ceva?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:57

Concurenta a incercat o tinuta fantezista, o variatie amuzanta de la tema Galei: "Interviu de angajare".

Totusi stradania ei nu a fost apreciata. Doar Iulia Albu a recunoscut cat de greu a fost sa isi asume acest rol, in timp ce Raluca Badulescu ar fi vrut ca Stefana sa ia in serios tematica saptamanala.
"Arati ca un baietel deghizat in fetita!", i-a reprosat si Maurice Munteanu. "Machiajul este groaznic, peruca este groaznica, fusta este groaznica, top-ul este groaznic, cureaua este groaznica. TOTUL este groaznic!" i-a explicat juratul.

Iata cum a reactionat "zana":

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.