Danuta si Dave au facut cea mai frumoasa impresie la nunta Silviei! Uite cat de frumosi au fost impreuna si ce tinute au avut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 12:06

Dave si Danuta au fost in centrul atentiei la nunta Silviei prin verva de care au dat dovada si prin aparitia lor.

Imbracati la patru ace si asortati, cei doi viitori miri au fost de-a dreptul sufletul petrecerii de nunta care a avut loc la Ramnicu Valcea. Danuta a purtat o rochie burgundy, scurta si cu un chocker la gat, iar Dave un costum bleumarin asortat cu o camasa roz pentru a fi in ton cu nuanta rochiei Danutei. Pe langa faptul ca Danuta a ajutat-o pe Silvia pe tot parcursul nuntii cu tot ce a avut nevoie in calitate de domnisoara de onoare, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" s-a facut remarcata prin atitudinea joviala.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

A post shared by Danuta Ilie (@danuta_ilie) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.