Ce si-a tatuat Raluca Badulescu pe ambele incheieturi ale mainilor. Fotografia care a dezvaluit secretul "Reginei regesti"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 12:06

Nonconformistul jurat de la "Bravo, ai stil!" si-a tatuat pe incheieturile mainilor doua titluri ale unor melodii care i-au marcat viata.

Pe incheietura mainii drepte sta scris "Shine on me" in timp ce pe stanga si-a tatuat "Killer Queen".

"Amandoua sunt titluri de melodii. "Shine on me" este o melodie din anul 2006, din Ibiza. Pe melodia asta m-am cunoscut eu cu Florin, sotul meu.

«Killer Queen», nu este despre mine, este despre cântecul bandului Queen, Freddy Mercury este efectiv una din iubirile vieţii mele, îmi place la nebunie, îmi place trupa Queen, îi ştiu toate cântecele pe de rost, iar Killer Queen e cântecul meu preferat", a dezvaluit Raluca Badulescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Let's start the week with LOVE ❤️ #thankyou #150k #amazingfriends ❤️ @bravoaistil #joinus @kanaldromania #jewerly @triaalfa?

O postare distribuită de Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) pe

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.