ASU (Melisa Asli Pamuk) din "Dragoste infinita" are o relatie speciala cu fratele ei, Kaan Pamuk! Iata cat de apropiati sunt acestia si cum isi petrec timpul liber impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2017, 10:46

Frumoasa Melisa Asli Pamuk isi indrageste enorm familia si gaseste mereu sprijin in prietenia fratelui sau.

Actrita Melisa Asli Pamuk are o relatie deosebita cu fratele ei, Kaan, pe care il considera cel mai bun prieten si caruia ii impartaseste toate problemele si necazurile sale.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) asa cum nu l-ai mai vazut pana acum! Iata cum decurge o zi de filmare si prin ce "chinuri" este nevoit sa treaca sarmantul actor, din pasiune pentru profesia sa! VEZI un filmulet fabulos!

Citeste si: BURAK OZCIVIT si KEREMCEM DURUK, cei mai buni PRIETENI sau cei mai mari RIVALI, in viata reala? Iata unde au fost surprinsi cei doi actori si cine i-a adus laolalta! VEZI imagini inedite!

Desi intre ei exista o diferenta de cativa ani, Melisa si Kaan au aceleasi gusturi si isi petrec mult timp impreuna.

Cei doi frati calatoresc foarte mult impreuna deoarece au aceleasi destinatii de vacanta preferate. Cea mai recenta calatorie a fost cea in Olanda, unde obisnuiesc sa ajunga de cateva ori pe an, deoarece merg sa-si viziteze rudele.

In ciuda faptului ca sora sa a reprezentat mereu un model demn de urmat, Kaan nu a imbratisat actoria, ci s-a orientat catre design vestimentar.

Acesta si-a creat un brand de haine pe care le comercializeaza prin intermediului unui site. Melisa este foarte mandra de cretiile fratelui ei, dovada stau imaginile postate de aceasta pe contul ei de socializare, unde apare imbracata cu haine create de Kaan.

 

@melisapamuk wearing sondaica. Launching next week! #streetwear #karasevda #comingsoon

O postare distribuită de SONDAICACLOTHING (@sondaicaclothing) pe

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.