Halucinant! Fiul babatului cu doua sotii-surori, marturisiri incredibile despre femei: ”Imi doresc ŞAPTE COPII!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 ian 2024, 15:24

Barbatul cu doua sotii-surori a impresionat o tară intreaga cu povestea lui de viata halucinanta, iar acum, fiul lui, Petru, a vorbit despre viata pe care a dus-o alaturi de parintii sai.

 ”Am fost la oraş, la şcoală. În doi ani am făcut patru clase. Am fost la ”A doua şansă”, dar nu se învaţă multe lucruri. La şcoală se tratează mult prea puţine teme. Am învăţat să scriu acasă”, a mărturisit Petru.

”Ei au văzut la televizor povestea lui tata. Ştiau că sunt dintr-o familie cu două soţii-surori. Că sunt surori e şi mai bine, că e neamul nostru, că nu e cineva străin. 

Că sunt două mame e bine, am mai văzut un exemplu. Am văzut acest model şi la oaie, capră. Colegii erau curioşi, mă întrebau cum este, iar eu le răspundeam că e totul normal. Sunt fericit că sunt dintr-o familie aşa cum este. Mama mea este Nicoleta, iar Mariana este sora mamei mele.

Este apropiată, dar mama e mama. N-am făcut niciodată diferenţa. Ca pe mamă o iubesc pe Nicoleta.
M-au crescut amândouă ca şi copilul lor. Cum spuneam şi mai devreme, ca un miel la două oi.”, a mărturisit Petru.

Întrebat dacă a observat cum sunt formate celelalte familii din sat, Petru s-a arătat impresionat de familiile normale: ”Părinţii mei nu sunt un model. O familie cu două soţii nu este un model pentru mine. Vrea o singură soţie, pentru că atât am creat-o, o atrag şi o aştept.
Iau exemplu bunicii din partea tatălui. Aş fi dispus să mă mut cu ea.”, a mai spus el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

De celalată parte, tatăl lui, George Chirilă, nu este la curent cu dorinţele fiului său, însă n-are nicio problemă cu faptul că fiul lui, primul născut, îşi doreşte o singură soţie, dar şi şapte copii.
Întrebat cine este mai exigent în familie, Petru a mărturisit că tatăl îi mustră: ”Tatăl ne mai mustră. Bătaia are şi ea rostul ei în limite normale. Ne-a bătut, dar nu aiurea.
Când ne bătea eram neascultători. Nu-mi doresc să trăiesc la oraş. Nu e loc de viitor acolo. Construcţiile de acolo se degradează.”, a mai mărturisit Petru.










 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.