Denisa Manelista a fost externata de la spitalul Sfantul Ioan! "Are un virus mult mai agresiv decat C!" Care sunt ultimele declaratii ale medicului care a ingrijit-o

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 14 sep 2020, 17:45

Florin Condurateanu a povestit, marti seara, la WOWbiz care sunt ultimele noutati despre starea manelistei.

Jurnalistul a reusit sa vorbeasca cu medicul care a avut-o in ingrijire pe Denisa Raducu la spitalul Sf. Ioan din Capitala iar acesta i-a comunicat ca artista a fost externata, pentru ca tratamentul pe care il uremaza poate fi urmat si acasa.

 

"Nici vorba de virusul C! Denisa are un virus mult mai agresiv decat C. Nu este nici B, nici C, ci si E ori G.

E un virus mai agresiv, ce a fost contractat de aceasta tanara de 27 de ani în copilarie. Aceste virusuri au niste perioade ce se întind de la 20-25 de ani.

 

 

L-am întrebat pe medic care sunt sansele acestui razboi? Daca poate fi salvata, iar el mi-a spus, oftand, ca nu poate da un raspuns. Tot ce ne ramane de facut e sa ne rugam pentru ea.

Sa ne rugam pentru ca la fiecare om exista o armata de imunitate. Exista momente de declic, cand aceasta sa se trezeasca, iar anticorpii treziti la viata lupta. Tot timpul apar derivati ai virusurilor.

 

Aici problema e ca virusul asta, mai rar de gasit, poate fi descoperit doar cu metode rare sau scumpe de detectare, iar în Romania cred ca asta este imposibil. 

 

Leo Iorga a avut acea boala, acea recidiva, cancer la creier, dar la Denisa nu s-au format celule canceroase. E un virus care doar îi distruge ficatul. L-am întrebat pe medic daca are legatura boala Denisei cu cea a Ilenei Ciuculete, iar acesta mi-a declarat ca nu exista paralela între cele doua! Se pare ca, în cazul Ilenei, nu mai functiona nicio celula în corp, de aceea s-a si stins subit ca o candela!”, a declarat Florin Condurateanu în direct.

 

La un alt post de teleiziune, Florin Peste, unchiul Denisei, a acuzat faptul ca starea de sanatate a Denisei se datoreaza presiunii profesionale la care a fost supusa aceasta inca din adolescenta de impresarul sau, Liviu Dovleac. "Mama Denisei şi cu mama lui Liviu sunt surori. Liviu a luat-o de la mine şi a exploatat-o mereu. Ea nu a avut copilărie, era la nuntă, la petreceri",

a marturisit Florin.

 

Taguri: