Micuta DENIZ, bebelusul minune din "Dragoste infinita" a devenit mascota preferata a tuturor actorilor din distributia serialului! Vezi cat de fascinati au fost de gingasia fetitei chiar si neinfricatul Tufan sau insensibilul Galip!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2017, 16:42

Frumusetea angelica a micutei Deniz a induiosat pana si cele mai aprige personaje din productia fenomen "Dragoste infinita".


Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), LUNA DE MIERE-SURPRIZA pentru viitoarea sa sotie, FAHRIYE EVCEN! Iata unde se vor relaxa cei doi indragostiti si ce SUMA FABULOASA are de gand sa cheltuie celebrul actor!

Citeste si: ASU din "Dragoste infinita" si-a deschis portile casei sale pentru una dintre cele mai prestigioase reviste din Turcia! Frumoasa MELISA ASLI PAMUK si-a prezentat luxoasa locuinta situata intr-un cartier de lux din Istanbul! VEZI IMAGINI INEDITE!

Aceasta a fost selectata printr-un casting de la o agentie de modele din care face parte. Parintii micutei au inscris-o in cadrul agentiei dupa ce au observat inca din primele zile viata ca este extrem de sociabila si are lipici la public. Bebelusul a reusit sa topeasca inimile intregii echipe de filmare, de la regizori, producatori si pana la actori. Pana si actorii care interpreteaza cele mai aprige personaje au fost de-a dreptul cuceriti de micuta Deniz.

Ali Burak Ceylan cel care interpreteaza rolul lui Tufan, a profitat de fiecare pauza pe platourile de filmare, pentru a se juca cu fetita. Nici impunatorul actor Burak Sergen, care joaca rolul arogantului Galip nu a ramas indiferent ci dimpotriva a fost fascinat de bebelusul care ii amintea permanet de fiul lui.

Familiarizata deja cu filmarile, Arven cocheteaza cu camera de filmat, fiind foarte incantata de tot ceea ce o incojoara. Toti actorii nu se pot dezlipi de ea, dandu-i de fiecare data cate un pupic sau luand-o in brate.

Parintii lui Arven au hotarat ca este e momentul sa ii creeze si un cont de socializare unde sa ii publice toate fotografiile si micile inregistrari realizate pe platourile de filmare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.