Adi de la Valcea si sotia sa, Cristina sunt mai indragostiti ca oricand, dupa 20 de ni de casnicie! Iata cum au raspuns la intrebarile indidcrete lansate de micuta Maria, coprezentatoarea "Teo Show"de astazi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2017, 16:26

Adi de la Valcea si sotia sa au fost supusi celui mai inedit test al relatiei lor.

Cristina si Adi de la Valcea au marturisit ca traiesc inca la intensitate maxima iubirea, chiar si dupa 20 de ani de casnicie. Acestia au un baiat care deja este un barbat in toata firea, la cei 20 de ani impliniti, pe care il adora si sunt o familie fericita.

"Pentru noi, este ziua baiatului nostru cand vrea el si cand vrem noi! Avem un copil care ne multumeste din toate punctele de vedere! A fost un copil foarte cuminte!", a spus Adi de la Valcea.

Adi de la Valcea si sotia sa au acceptat provocarea lui Bursucu de a raspunde la cele mai trasnite intrabri. Ajutat de micuta Maria, fiica Danielei Gyorfi, Bursucu a lansat cele mai indiscrete intrebari:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.