Tarik din "Dragoste infinita", SFASIAT DE DURERE! Ce i s-a intamplat acum un an sarmantului actor si cum a ales sa impartaseasca fanilor din suferinta lui: "S-au implinit 365 de zile de cand..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 iun 2017, 12:46

Actorul Ruzgar Aksoy si-a comemorat mama care a dus o lupta crancena cu cancerul si care a decedat in urma cu un an.

Tarik din "Dragoste infinita" si-a comemorat mama printr-un mesaj plin nu doar de durere, ci si de speranta. Femeia s-a luptat timp de cateva luni bune cu una dintre cele mai necrutatoare boli- cancerul.

Ruzgar a postat cateva cuvinte despre absenta mamei lui care a trecut in nefiinta acum un an:"Ne-am invartit in jurul soarelul 365 de zile in acelasi loc. Multe lucruri au ramas neschimbate in exterior cum ar fi cateva fire de par alb..poate

nici cainele nu pare atat de batran, insa adevarata schimbare vine din interior. Este timpul sa reinvatam sa mergem, sa reinvatam sa zambim...vom duce o viata de care sa te mandresti si cu signuranta, iti vom simti acel zambet sincer..."

 

 

A post shared by Rüzgar Aksoy (@aksoyruzgar) on

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.