BOMBA! Zeynep i-a furat mintile lui Emir (Kaan Urgancioglu) in viata REALA! Uite prima imagine cu cei doi INDRAGOSTITI si cat de serioasa este relatia. Din burlac convins, Emir vrea sa se CASATOREASCA anul viitor. Cum ARATA cea care l-a CUMINTIT!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 iun 2017, 12:17

Este recunoscut pentru relatiile mai mult sau mai putin durabile pe care le-a avut Kaan Urgancioglu de-a lungul timpului, insa, s epare ca de aceasta data relatia cu Zeynep Oymak este cat se poate de serioasa.

Se pare ca cei doi au hotarat chiar sa isi faca planuri de casatorie, iar Kaan le-ar fi prezentat-o pe frumoasa Zeynep si rudelor sale, inclusiv familiei. Atat Kaan cat si Zeynep sunt foarte discreti in legatura cu relatia lor si nu vor sa faca nicio declaratie in acest sens desi au fost surprinsi de catre paparazzi impreuna de nenumarate ori.

Zeynep Oymak este si ea actrita si este cunoscuta din serialul "Kiralik Ask" si din comedia "4N1K".

Pe un cont de socializare, actrita a postat o poza cu iubitul ei, Kaan, intr-o ipostaza romantica, pe un yacht.

Citeste si: ZEYNO ERACAR (FAHIME, mama lui Kemal), fericita dar in acelasi timp nostalgica pentru ca a venit momentul despartirii de marea familie "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cum s-a dezlantuit aceasta de emotii, la finalul filmarilor si cu cine a dansat pe ritmuri traditionale turcesti, in vazul tuturor!

  Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "DRAGOSTE INFINITA"), surprinsa inainte de filmari! Actrita este supusa unui adevarat RITUAL DE INFRUMUSETARE cu cateva ore inainte de orice filmare! Iata un filmulet spectaculos!

Citeste si: IMAGINI SOCANTE! Frumoasa GIZEM KARACA (comisarul MERCAN din "DRAGOSTE INFINITA"), IN CARJE la proba rochiei de mireasa! Iata ce interventie chirurgicala delicata a suferit tanara, cu doar cateva luni inainte de NUNTA sa!

A post shared by Zeynep Oymak (@zeynepoymak) on

 

Taguri: