Asa scapi de burta in doar 3 ZILE, fara pastile sau tratamente scumpe! Uite ce trebuie sa faci, merge garantat

Autor: B.M.
Actualizat: 05 iun 2017, 11:33

Daca ai observat ca ai burta si ca te simti umflata in fiecare zi nu dispera, exista o metoda simpla si eficienta cu ajutorul careia poti scapa de aceasta problema in doar 3 zile.

In 80% din cazuri prezenta burtii se datoreaza in special balonarii si retentiei de apa din organism. Iata ce trebuie sa faci:

In prima zi se lucreaza la detoxifierea organismului. Nu mananci nimic, dar bei pe parcursul intregii zile limonada fara zahar sau sucuri din fructe proaspete.

In a doua zi urmezi o dieta stricta, fara grasimi rele. Trebuie sa mananci legume verzi, fie crude, fierte sau coapte, dar nu prajite.

pe langa acestea consuma alimente bogate in grasimi nesaturate: carne de peste, seminte de in si ulei de masline. Completeaza totul cu fructe proaspete.

Mai poti manca vita sau carne de pui la gratar dar si iaurt degresat. Foarte important: in aceasta zi bea cel putin 10 pahare de apa plata, pentru a elimina retentia de apa.

In a treia zi, dupa detoxifiere si refacerea fortelor printr-o alimentatie sanatoasa, pe care trebuie sa o mentii, urmeaza un program intensiv de sport.

Pentru a activa si mai mult metabolismul sunt recomandate exercitii cardio: intervale de 20 de minute cu pauze scurte intre ele, dar si sesiuni de Pilates.