Ele au fost marile iubiri ale celebrului KEREMCEM! Iata care au fost frumoasele femei care i-au furat mintile carismaticului actor si ce povesti palpitante de dragoste au trait impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iul 2020, 12:52

Keremcem se declara pana nu demult un familist convins si se vedea casatorit cu aceeasi femeie pana la adanci batraneti.

Keremcem se vedea casatorit cu aceeasi femeie pana la adanci batraneti, insa destinul avea sa-i pregateasca alte directii. Acesta a avut doar cateva iubite oficiale si doar o singura femeie l-a determinat sa faca marele pas al casatoriei.

Iata care au fost cele mai importante femei din viata celebrului actor si ce povesti frumoase de dragote au trait impreuna:

YASEMIN ERGENE
Yasemin Ergene s-a nascut la 22 ianuarie 1985 in Hamburg/Germania.
Cei doi au fost parteneri in serialul "Ask oyunu"(Jocul dragostei). Se pare ca aceasta l-ar fi parasit pe Keremcem pentru mostenitorul unui holding si nu a recunoscut niciodata relatia cu Keremcem, ceea ce i-a provocat multa suferinta actorului. Dupa trei ani de tacere, Keremcem a marturisit ca, in timpul filmarilor serialului, au avut o relatie frumoasa.


BELIT OZUKAN
S-a nascut la 16 mai 1979 in Ankara/Turcia.
Este absolventa a American Academy of Dramatic Arts. Aceasta a jucat rolul surorii lui in serialul "Ask oyunu" (Jocul dragostei). Cand au fost intrebati daca au o relatie, acestia au marturisit ca sunt buni prieteni. Au fost surprinsi, pentru prima data, in septembrie 2010. Keremcem le-a cerut atunci ziaristilor sa stearga fotografiile pentru ca se vor intrista fanii. Relatia lor a durat 3,5 ani si s-a incheiat din pricina unor neintelegeri.

Este nascuta la 28 august 1984 in Balikesir/Turcia. A absolvit Universitatea Marmara/Facultatea de Creatie Textila. Keremcem si Seda au jucat impreuna in serialul "Merhaba Hayat" (Salut, viata!) si in filmul "Iksir-dedemin sirri"(Elixir-secretul bunicului). Au fost surprinsi, pentru prima data impreuna, la Bodrum, sarutandu-se, in iulie 2013. In octombrie 2013 s-au certat deoarece Keremcem a inclus in albumul sau o melodie cuu textul fostei iubite Belit.
In 17 iunie 2014 Keremcem a cerut-o in casatorie. In noiembrie 2014 s-au casatorit la Paris, insa in august 2015 au divortat.

EZGI ASAROGLU
Nascuta la 18 iunie 1987 in Izmir/Turcia. Este absolventa a Facultatii de Antropologie Sociala/Universitatea Istanbul. Acestia au fost parteneri in "O Hayat Benim" (Bahar: Viata furata). Dupa ce au fost surprinsi de cateva ori impreuna, dupa patru luni de la divort, Keremcem a recunoscut relatia in decembrie 2015.
Au fost surprinsi, pentru prima oara, tinandu-se de mana, in februarie 2016. In 17 aprilie au aparut,din nou, tinandu-se de mana, dar ea a spus ca nu este crescuta visand la casatorie. La 1 mai, Keremcem declara ca el si Ezgi au fost prieteni, dar ca prietenia s-a transformat in iubire. Si, de atunci, a vorbit din ce in ce mai frumos despre Ezgi. Insa la un moment dat ruptura s-a produs si Ezgi a sters aproape toate pozele cu Keremcem de pe Instagram.
Insa au continuat sa se vada pe platourile de filmare ale serialului in care se si indragostisera.


(sursa: viata cu aroma de cafea, hurriyet.com.tr)

















 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.