Vasilica Ceterasu si Amalia, sotia sa, suparati ca nu pot petrece mai mult timp cu fiica lor! Iata ce dezvaluiri au facut cei doi artisti din culisele casniciei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 17:25

Vasilica Ceterasu face spectacol ca la Maramu`!

Provocat de Vasilica Ceterasu, unul dintre cei mai talentati violonisti, Bursucu a incercat sa cante la vioara, sub atenta indrumare a artistului. Cei doi au facut un adevarat show, ridicand publicul in picioare.

Invitati in platoul "Teo Show", Vasilica Ceterasu si sotia sa, Amalia au povestit cum decurge viata lor de cuplu de cand s-au casatorit si au devenit o familie unita.

Acestia au marturisit ca sunt cei mai fericiti parinti de cand a venit pe lume fiica lor, insa singurul incovenient este ca au din ce in ce mai putin timp pentru a petrece cu micuta lor.  Selena are doar sase luni si ramane cu bunicii atunci cand ei sunt nevoiti sa se deplaseze prin tara pentru a sustine concerte. Iata ce alte dezvaluiri au facut cei doi artisti despre viata lor de familie:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.