Numarul turistilor ce viziteaza Bucurestiul este in crestere cu fiecare an. Afla care este cea mai avantajoasa modalitate de cazare!

Autor: B.M.
Actualizat: 06 iun 2017, 10:03

Pe langa faptul ca este cel mai mare si cel mai important oras, capitala Romaniei atrage anual un numar din ce in ce mai mare de turisti.

Daca putin dupa anul 2000 numarul turistilor era in jur de 400.000, in aproape 2 decenii numarul acestora s-a triplat ajungand la peste 1.500.000 de turisti anual, iar odata cu acestia si unitatile de cazare, mai exact peste 400 de structuri inregistrate.

Cu toate acestea, o mare parte dintre turisti vin in scop de business sau datorita unor evenimente din sectorul lor din activitate- conform statisticilor aproximativ 60%, motiv pentru care multi dintre acestia cauta o modalitate de cazare pe o perioada mai indelungata si care sa fie cat mai rentabila.

Ce inseamna o cazare cat mai rentabila? Aici cu siguranta raspunsul este unul ceva mai complex, insa pentru a ne lamuri pe deplin vom prezenta o oferta preferata de o mare parte dintre turisti, cea regasita pe site-ul rocazare.ro.

Fiind unul dintre cele mai importante site-uri ce ofera spatii de cazare in capitala, rocazare.ro a devenit un adevarat reper in randul celor care vor sa beneficieze de cazare in regim hotelier in Bucuresti.

In continuare vom prezenta motivele pentru care tot mai multi turisti se indreapta spre aceasta modalitate de cazare in detrimentul clasicelor hoteluri, pensiuni sau moteluri.

Ofera tot spatiul necesar

Este important ca atunci cand se alege o modalitate de cazare sa se tina cont de spatiul oferit, acesta fiind un aspect deosebit de important pentru confortul resimtit. De exemplu, indiferent daca se calatoreste singur sau se calatoreste alaturi de familie, cel care opteaza pentru cazarea in regim hotelier are posibilitatea de a alege un apartament pe masura.

Sa spunem ca daca persoana calatoreste singura atunci o garsoniera este ideala pentru a se simti confortabil pe durata sederii in capitala, iar pe de alta parte daca va calatori alaturi de prieteni, colegi de serviciu sau familie, se poate opta pentru un apartament cu 2 sau 3 camere. Cert este ca ofertele regasite pe site-ul rocazare.ro sunt diverse, iar posibilitatile sunt asemenea.

Un mare avantaj pe care-l ofera acest tip de cazare fata de cele regasite in cadrul unui hotel este reprezentat de faptul ca pretul de cazare nu depinde de numarul efectiv de

persoane ce aleg sa stea impreuna, ci de numarul de nopti. Cu alte cuvinte, daca vei opta sa te cazezi in regim hotelier vei putea imparti costurile cu persoanele alaturi de care calatoresti, in timp ce la un hotel exista un cost aditional pentru fiecare loc suplimentar.

Preturi avantajoase pe o perioada indelungata

Avand in vedere ca o buna parte din turisti sunt nevoiti sa stea in Bucuresti pe o perioada mai indelungata, atunci pretul devine deosebit de important.

In acest sens, rocazare.ro prezinta o oferta avantajoasa din acest punct de vedere, devenind o alegere preferata de cea mai mare parte a celor care calatoresc in scop de business, dar nu numai.

Spre exemplu, preturile de cazare intr-o garsoniera situata intr-una din cele mai bune zone din capitala, in Piata Unirii, pornesc de la suma de 30 euro per noapte in cazul unei rezervari cuprinsa intre 1 si 6 nopti, suma de 25 euro/noapte la o rezervare intre 7 si 15 nopti, respectiv suma de 22 de euro/noapte la rezervarile ce depasesc 15 zile.

Comparand aceste cifre cu cele oferite de alte unitati de cazare se poate observa foarte clar ca rocazare.ro prezinta un avantaj demn de luat in seama.

Conditiile ce se regasesc

De asemenea, atunci cand se alege o cazare e foarte important sa stii ce conditii prezinta acea unitate, fiind probabil cel mai important aspect ce tine de confort si odihna.

Ei bine, chiar si din acest punct de vedere o cazare in regim hotelier, si in mod special cele oferite pe site-ul rocazare.ro, exceleaza din punct de vedere al conditiilor si dotarilor oferite.

Principiul pe care se bazeaza este cel de a oferi conditii asemanatoare cu cele din propria casa, astfel incat persoanele care se cazeaza intr-un astfel de apartament sa aiba tot ceea ce au nevoie si sa nu duca lipsa de nimic.

Pornind de la o bucatarie complet utilata, cu tacamuri, vesela si electrocasnice ca frigider sau aragaz, continuand apoi cu tv, internet wi-fi, paza, menaj saptamanal si pana la aer conditionat, masina de spalat sau fier si masa de calcat, este pus la dispozitia clientilor tot ce e necesar.

Liniste si intimitate

Toti stim ca un hotel inseamna multa forfota, agitatie, coridoare mereu circulate, zgomot produs de trollere si multe alte aspecte ce ofera un mare minus la capitolul liniste si intimitate. Spre deosebire de acestea, un apartament in regim hotelier ofera un spatiu privat, lipsit de toate aceste inconveniente mentionate anterior, astfel incat se asigura o odihna binemeritata si confidentialitate.

Daca acum ceva timp cazarea in regim hotelier nu era atat de cunoscuta, in prezent nu mai este o mirare faptul ca a devenit unul dintre cele mai cautate si avantajoase servicii, tinand cont de beneficiile pe care le ofera.