Liviu Guta, farsa de milioane! Si-a vazut averea decupata! Copiii si bona i-au provocat artistului un soc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iun 2017, 10:19

Liviu Guta a facut, de-a lungul timpului, multe farse, insa de aceasta data, la WOWbiz, acesta a fost protagonistul uneia de milioane.

Fără să se gândească vreodată că ar putea păţi aşa ceva, el a luat foc atunci când a văzut, pe camera pe care şi-a instalat-o de curând, cum copiii lui taie banii.


”Băi, uite ce aplicaţie am. Uite, vezi la mine acasă. Mare aplicaţie. Vino aici să vezi. Grădina, uite bona. Am bonă. Femeie de nota un miliard. Am şi sunet. E bine să ai cu sunet, plus că sunt bone din astea, care sunt turli-burlea.
Ba eşti nebun. Uite aici, ce face ăsta cu banii. Bai, eşti nebun. Uite ce fac ăştia. Stai să o sun pe nevastă mea. Stai că o sun direct pe Cecilia. Uite mâinile. Uite, bă, taie banii. Hai cu mine, acasă. Băi, Geo, ăştia taie banii.”, a spus Liviu Guţă extrem de nervos.

De cealaltă parte, însă, bona Cecilia îi încuraja: ”Uite ce frumos a făcut, Maria.
Hai să batem din palme că a făcut frumos.”, a spus Cecilia.

Evident, întreaga farsă a fost pusă la cale cu ajutorul soţiei artistului: ”O să vadă bani tăiaţi de Maria. Sunt bani falşi, dar sunt puşi de el, acolo, în cutiuţă. El are o aplicaţie şi să se laudă la toată lumea cu ea. Sigur o să vadă şi o să se enerve.”, a mărturisit ea.


Evident, atunci când a văzut banii munciţi de el tăiaţi, Liviu şi-a ieşit din minţi şi s-a urcat în maşină: ”Ce faceţi domne? Ce e asta Mario? Cum, doamnă, ce s-a întâmplat.  Doamnă, vă bateţi joc de mine? Doamnă, vă rog frumos. Uitaţi ce e pe jos de bani. Uitaţi-vă cum tremur. Mario, unde e maica-ta? Doamnă, dar vă rog să-mi daţi o cană cu apă.”,
a spus Liviu Guţă atunci când a ajuns acasă.

”Vorbeşti cu bona copiilor tăi. Stai jos. Dacă se întâmplă ceva nu-mi mai daţi mie salariul. Vă rog, chemaţi poliţia. Chem eu Poliţia.”, a mai spus Cecilia.

La scurt timp, însă, Liviu Guţă a aflat că totul a fost o farsă. Cum a reacţionat, vedeţi în videoclipul de mai sus!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.















 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.