DENIZ, bebelusul-fenomen din serialul "Dragoste infinita", nu merge oricum la filmari, ci isi "citeste scenariul"! Adorabila ARVEN BEREN KUSATMAN care a cucerit inimile tuturor actorilor se simte extrem de bine pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 10:56

Micuta Deniz s-a integrat perfect in colectivul serialului "Dragoste infinita", in ciuda varstei sale de doar un anisor.


Arven a uimit toti actorii prin sociabilitate si blandete, care au recunoscut ca nu le-a mai fost dat sa vada un astfel de copil, care a reusit sa se adapteze atat de rapid la activitatile agitate desfasurate pe platourile de filmare.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), surprins in timp ce exersa dansul mirilor, in culise? Iata cat de bine seamana carismaticul actor cu un print si pentru ce anume se pregatea acesta! VEZI un filmulet spectaculos!

Treptat, micuta Arven a intrat perfect in rolul personajului Deniz si a invatat rapid multe gesturi si sunete care i-au atras atentia in timpul filmarilor.

Aceasta a invatat sa duca mainile la cap atunci cand i se spune "Vai de capul meu!", sau danseaza atunci cand aude muzica si cel nostim este cand ceva sau cineva o deranjeaza si incearca sa riposteze, folosind limbajul specific bebelusilor.