A fost dezvaluit motivul pentru care s-a imbolnavit Denisa Manelista! Cantareata a avut un soc atunci cand a vazut ca ii lipsesc 80.000 de euro din cont, bani sustrasi de impresarul ei! Cand a aflat, Nicolae Guta i-a luat apararea lui Liviu Dovleac!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2017, 09:57

Denisa Manelista traieste o drama de cand a aflat ca are probleme grave de sanatate. Toata lumea se intreaba de ce artista a ajuns sa aiba o boala atat de grava a ficatului, iar, in aceasta seara, jurnalistul Madalin Pribu a dezvaluit motivul din cauza caruia s-a imbolnavit.

Madalin Pribu sustine ca a vorbit cu cativa oameni din Stefanesti care i-au spus ca Denisa Manelista a suferit un soc puternic cand a vazut ca-i lipsesc 80.000 de euro din cont, bani sustrasi de Liviu Dovleac.
"Aceste informatii mi-au fost date mie de niste apropiati din Stefanesti. Nu pot sa le dau numele. Intr-adevar, a avut un soc, a sesizat lipsa a 80.000 de euro din cont. Acel soc putea sa declanseze anumite afectiuni.

Prietenii vehiculeaza faptul cu impresarul ei, Dovleac, si-ar fi cumparat un apartament cu banii aia. Acel soc i-ar fi provocat boala. Nu am acces la conturile ei. E clar ca a avut un inceput de boala. Mai este o informatie. Se vehiculeaza o relatie apropiata intre cei doi, de simpatie. Stiu ca sunt veri primari. Disparitia celor 80.000 de euro sa se suprapuna peste aceasta simpatie reciproca. Toata lumea a vazut o legatura intre ei", a declarat jurnalistul in cadrul emisiunii "Wowbiz".

A fost dezvaluit motivul pentru care s-a imbolnavit Denisa Manelista! Cantareata a avut un soc atunci cand a vazut ca ii lipsesc 80.000 de euro din cont, bani sustrasi de impresarul ei! Cand a aflat, Nicolae Guta i-a luat apararea lui Liviu Dovleac!
A slăbit 170 de kilograme, dar s-a nenorocit pe viaţă! Marius Stoica, mărturisiri halucinante: ”Mă simt ca un mutant. E coşmarul vieţii mele!”
Israela, mărturisiri de ultimă oră despre Denisa: ”S-a întrerupt orice legătură cu mine!”

Nicolae Guta este de partea impresarului Denisei Manelista. Interpretul nu crede ca Liviu Dovleac ar fi in stare sa ii fure banii cantaretei.
"Liviu este un amic foarte bun de-al meu, ca si un frate. Dat fiind faptul ca se vehiculeaza diferite zvonuri, mi-a fost oarecum sa-l intreb, ca daca ar fi asa. Mai tinem legatura ca intre noi pe langa o relatie profesionala si de prietenie, exista o relatie a respectului.

Intre ei exista un grad de rudenie. Sunt veri, poate chiar mai mult decat frati si ma indoiesc ca Liviu ar vrea ca starea ei de sanatate sa fie rea. Doamne fereste, nici nu pot sa gandesc ca ei ar avea o relatie amoroasa. Nu cred ca i-a luat banii. Ei au fost foarte apropiati. Eu nu stiu ce a declarat Florin Peste, nu stiu daca o suprasolicita. Ce sa mai zic de mine, de 25 de ani?", a spus Nicolae Guta.

De asemenea, Nelut Peste, unchiul artistei, a spus ce stie despre starea Denisei.
 
”Eu vorbesc cu mama ei, cu mătuşa ei. Nu am fost la ea, nu vreau să o văd bolnavă, eu vreau să o ştiu cum era ea. Vreau să văd că se va face bine şi că va fi aşa. Nu ştiu dacă va fi bine, ştiţi cum e cu boala asta, odată se simte mai bine, alteori mai rău.
Astăzi am vorbit cu Florin, el era acolo la ea şi mama ei era acolo. A fost ciudat că Florin s-a dus la televiziune, dar nu sunt tabere cum s-a vehiculat. Totul e spre binele Denisei, nu sunt certuri. Denisa nu e tocmai ok, nu a oprit tratamentul, s-a simţit mai rău şi s-a dus la spital. Nu a oprit niciun tratament. E pe mâinile medicilor care au şcoală, ştiu. Din câte ştiu eu, se aşteaptă să se facă dosarul, să meargă în Cuba. Numai să fie ea stabilă. S-a întâmplat ceva între ei, la început, sunt rudele mele, dar nu vreau să vorbesc despre asta, pentru că au depăşit acest moment. Ce s-a întâmplat atunci s-a întâmplat, dar nu mă amestec în treaba asta. Nu ştiu nimic despre acest lucru, că i-ar fi sustras nişte bani. Nu ştiu nimic, dar nu cred că Denisa s-a îmbolnăvit. Ea a avut o hepatită care a declanşat boala respectivă. E vorba de cancer la ficat. Ei merg la spital, e vorba de o viaţă, o fată tânără. Mama ei este foarte tulburată, a fost lângă ea de la început, iar acum e epuizată. Să nu ştii ce mai faci ca să fie bine. Denisa e ca un om care nu se mai alimentează bine, care stă în spital. A fost şi la spital, la boala ei se acumulează nişte lichid care trebuie să fie scos. E normal să fie la spital. Minodora a fost o persoană care a făcut bine, ea a dezminţit totul. Pentru că după ce Denisa a apărut la televizor s-a crezut că e o prefăcătorie. Tatăl ei o vizitează, a contribuit foarte mult financiar, vorbeşte cu ea la telefon. Doar că părinţii fiind certaţi nu poate să stea în fiecare zi lângă ea.”, a mărturisit Neluţ Peşte, unchiul artistei.
 
Mai mult, Madalin Pribu a dezvaluit ca plecarea Denisei in Cuba e aproape imposibila.
"O veste trista e si cu plecarea in Cuba. Sunt niste protocoale peste care nu se poate trece usor. Trebuie ca ea sa poata calatori atatea ore. Ea nu este transportabila pe drumuri mici, ma indoiesc ca cineva isi va asuma responasbilitatea de a o transporta 15.000 de kilometri, 23-24 de ore. Un avion de linie nu cred ca isi va suma un asemenea risc. Nu e atat de simplu. Cu acel diagnostic, ea e un om care se simte rau. Trebuie asistata in permanenta", a mai spus Madalin Pribu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.