Dupa ce a facut cezariana a vazut ca burta i s-a umflat mai mult decat in timpul sarcinii si a intrat in panica. Cand s-a dus la control a avut un soc! E cutremurator ce au uitat in ea doctorii care au ajutat-o sa nasca

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 16:55

Yulia Selina, o femeie din Rusia, a avut parte de o intamplare pe care, cu siguranta, nu o va uita niciodata.

Totul s-a intamplat dupa ce a facut o operatie de cezariana in urma careia a adus pe lume cel de-al doilea copil. La scurt timp dupa interventie burta femeii a inceput sa se umfle.

A fost la control, insa medicul care a consultat-o i-a spus ca aceasta este o reactie normala a corpului in urma cezarianei. Cu toate acestea, abdomenul ei a ajuns sa fie atat de umflat incat era mai mare in dimensiuni decat in timpul sarcinii.

S-a internat de urgenta la un alt spital unde, in urma unei ecografii, s-a descoperit ca avea in burta mult lichid dar si ceva de dimensiuni destul de mari, ce nu putea fi identificat.

La operatie chirurgii au avut un adevarat soc: au scos din interiorul ei un cearsaf care a fost probabil uitat acolo de echipa de medici care i-a facut cezariana.

Pe langa asta Yulia avea o infectie uriasa in corp, 2.5 litri de puroi au fost drenati din ea iar viata i-a fost pusa in pericol. Din fericire femeia a scapat cu viata, iar acum este hotarata sa dea in judecata spitalul la care a nascut.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.