Emir pune la cale arestarea lui Kemal, pentru rapirea micutei Deniz! Afla ce masuri va incerca sa ia Nihan pentru a-si salva barbatul iubit din inchisoare, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2017, 09:42

Emir reuseste sa dea de urma lui Kemal iar acesta este arestat pentru rapirea lui Deniz.

Kemal este distrus atunci cand fetita lui, la reintalnirea cu Emir, ii spune “tata” acestuia. Nihan incearca sa negocieze cu Galip Kozcuoglu eliberarea lui Kemal dar este refuzata. Tot atunci Nihan afla un amanunt important legat de moartea fratelui ei, Ozan.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan) si KADIR DOGULU, marii absenti de la NUNTA ANULUI, in Turcia! Acestia nu vor ajunge la grandiosul eveniment al prietenilor lor BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN! Sa fie oare gelozia cauza absentei?

İn vreme ce Emir face tot posibilul ca sa obtina pedeapsa maxima pentru Kemal, acesta, cu ajutorul bunilor sai prieteni, reuseste sa iasa din arest si sa faca un “pas inainte” in fata dusmanului sau.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), secretul unui TRUP DE ZEU! Iata la ce ANTRENAMENTE recurge carismaticul actor pentru a arata mereu la fel de SEXY! VEZI imagini inedite care au uluit fanele din lumea intreaga!

Citeste si: BANU din "DRAGOSTE INFINITA", una dintre cele mai sexy actrite din serialele turcesti! Iata ce aparitie incendiara a avut frumoasa CAGLA DEMIR la cea mai recenta sedinta foto si in ce productii a mai jucat! VEZI imagini uluitoare!

 

Emir este foarte suparat de eliberarea lui Kemal. Pentru Emir, cu fiecare zi ce trece, este aproape imposibil sa-i desparta pe cei doi. Chiar si in cele mai grele momente cei doi indragostiti isi oblojesc ranile cu dragoste. Kemal o asigura pe Nihan ca, indiferent de problemele prin care sunt nevoiti sa treaca, vor reusi sa fie impreuna, sa se casatoreasca.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), inima petrecerii, in club alaturi de toti colegii sai, cu ocazia incheierii filmarilor pentru serialul-fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata cum s-a distrat carismaticul actor! VEZI un filmulet de senzatie!

Asu nu suporta apropierea dintre Nihan si Kemal, motiv pentru care ii reaminteste lui Emir asul pe care il detine, pentru a-i desparti pe cei doi indragostiti: Zeynep.