7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2017, 09:30

Corpul uman este conceput astfel incat sa trimita simptome si semnale pentru ca ne spune ca ceva este in neregula. Iata care sunt cele 7 semne la care trebuie sa fii atenta.

1. Neoplasm al pielii- Este un semn de cancer daca este asociat cu noduli la sani si axila, iritatii de origine necunoscuta, aparitia unor ulceratii umede in centrul neoplasmului, o schimbare in forma si dimensiune a unui semn din nastere.

2. Tuse persistenta- Este un semn al unei boli de plamani si trebuie sa te trimita la medic daca este insotita de o pierdere a apetitului, pierdere brusca in greutate sau tuse cu sange.



3. Mancarimi ale pielii- Un neoplasm uterin poate cauza mancarime. De asemenea, cancerului cerebral provoaca mancarimi ale narilor.

4. Schimbari in sistemul digestiv- Poti avea cancer la stomac sau colon daca observi sange in scaun, secretii purulente si defecatie spontana.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

























 

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.