Denisa Manelista, in ultima faza a cumplitei boli? Declaratii de uluitoare despre starea ei: "Noi spunem doar adevarul. A fost internata la un spital unde se trateaza boli in ultimul stadiu"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2017, 10:03

Florin Condurateanu face noi declaratii despre starea Denisei Manelista. Din pacate vestile nu sunt dintre cele mai bune, artista este internata intr-un spital pentru persoane aflate in ultima faza.

"Aici s-a spus adevarul. Adevaruri medicale aflate greu. Nu s-a brodat ca prin alte parti. Acum doua ore am aflat ca Denisa este de 2-3 zile internata la un spital unde se trateaza de regula boli in stadiu terminal. Medicii mi-au dovedit ca s-au uitat la emisiunile voastre. Medicul mi-a zis ca Denisa nu poate suporta o anestezie cat mai simpla. Legat de plecarile ei in Israel sau Cuba au zis ca nu este posibil asa ceva.

 
Denisa era sub monitorizare de virus hepatic, era purtatoare de virus inactiv. Ea a derapat in cancer, fara sa mai treaca prin toate etapele intermediare. Ea a sarit direct peste ele. Ea era monitorizata. Este posibil ca virusul sa-l fi luat de la mama ei", a declarat Florin Condurateanu pentru WOWbiz.
Elena Merisoreanu este increzatoare si sustine ca ea este optimista in privinta Denisei.

"Eu as fi mai optimista in privinta ei. Ea fiind foarte tanara si optimista. Eu am fost operata acum 26 de ani, am avut cancer tiroidian. Am urmat tratamentul pe care mi l-a dat medicul. Sunt bine, au trecut atatia zeci de ani. Eu as fi mai increzatoare in privinta Denisei", a spus Elena Merisoreanu.
 
Cunoscuta specialista in Feng Shui Anca Dimancea sustine ca in viata Denisei urmeaza o perioada grea.

"Fara ora nasterii nu putem calcula exact. Insa, din ce vad eu. Denisa tocmai a schimbat stalpul vietii. Faza asta dureaza 5 ani. Este pe o perioada de penalizare si, din pacate, penalizarea poate veni prin parinti. Pot sa va spun ca aceasta fata are un imens talent. Are steaua celor 6 talente, nu o au multi pe lumea astea. Viata ei ar fi una de succes daca ar putea sa treaca peste aceste probleme.
Ea are multe de spus si de arata.
 
Ce rugaciune spune de zeci de ori pe zi Denisa Manelista!
Declaratiile bomba ale Israelei despre familia Denisei Manelista: "Este fatal pentru ea..."
Minodora a aratat la TV ce mesaje i-a trimis Denisa Manelista in aceasta seara: "Stau in pat si..."
Din pacate luna iulie si august sunt cele mai proaste pentru ea. In septembrie sunt multe sanse pentru ea sa se faca bine, daca reuseste sa treaca peste perioada asta.
Se poate intampla un miracol", a declarat Anca Dimancea, specialist in Feng Shui, pentru WOWbiz.


Confesiunile Denisei la ultima aparitie la TV. Vedeta a visat ani buni sa-si gaseasca jumatatea si sa faca un copil. Niciodata nu a pus pret pe bani, doar pe familie. Cand viata parea sa-i surada, cantareata a fost lovita de boala cumplita care o chinuie de luni bune.

"Am o relatie de aproape 3 ani. Sarbatorim iubirea. Nu mai este valabil ce a zis Madalin (n.r.- ca este ultima virgina din showbiz)", a declarat Denisa Manelista in ultima sa aparitie la TV.
Jurnalistul de investigatii Madalin Pribu sustine ca este de parere ca Denisa Manelista nu s-a imbolnavit din cauza banilor. In urma cu doar cateva zile se zvonea ca artista a pierdut 80.000 de euro iar acest lucru ar fi agravat boala.
"Denisa a castigat 60.000 de dolari in America, in 3 saptamani. Ea castiga in jur de 2.000 de euro intr-o seara, in Romania, si avea 2-3 cantari pe saptamana. Ea facea sute de mii pe an. Pentru Denisa nu erau banii o problema. Inclin ca cred ca nu banii au dus la aparitia bolii", a declarat Madalin Pribu.
 
Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.