ANDREEA BANICA i-a facut cadou sotului ei o masina de 150.000 de euro! Cum a reactionat Lucian Mitrea cand a primit darul mult visat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2017, 17:35

Andreea Banica si sotul ei au frumoasa relatie de peste douazeci de ani si se iubesc ca-n prima zi.

 

 

Desi se cunosc si se iubesc de 20 de ani, Andreea Banica si Lucian Mitrea nu au contenit sa se respecte si sa isi daruiasca reciproc cele mai frumoase cadouri de suflet.
Cele mai pretioase si frumoase cadouri sunt de departe cei doi copii superbi pe care ii au impreuna si de care sunt extrem de mandri, insa Andreea si Lucian adora sa se surprinda cu mici sau mari atentii care vin sa le amplifice dragostea.


De curand, Andreea Banica si-a surprins sotul cu un cadou extrem de scump, un bolid de lux, in valoare de 150.000 de euro, pe care si-l dorea foarte mult. Este vorba despre o masina de colectie, realizata in editie limitata, de una dintre cele mai performante marci de masini din lume, exista doar 200 de exemplare.
"L-am vazut pe Lucian uitandu-se pe net dupa aceasta masina! Era fascinat si innebunit sa aibe o asemenea masina si m-am gandit sa incerc sa obtin o astfel de masina!", a spus Andreea Banica.

Desi stia ca a fost invitat la o prezentare, Lucian a fost de-a dreptul uluit sa descopere ca este de fapt cadoul pregatit de frumoasa lui sotie. Iata cum a a reactionat acesta: