Cel mai emotionant moment! Madalin Ionescu si-a luat la revedere de la WOWbiz: "Incerc sa nu plang!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2017, 11:58

Madalin Ionescu, carismaticul prezentator al emisiunii WOWbiz, a decis sa paseasca pe un alt drum. Dupa sapte ani de Kanal D si cinci de WOWbiz, acesta a decis sa renunte, pentru moment, la televiziune pentru a se dedica familiei.

A devenit tatic in urma cu putin peste o luna de zile, insa clipele magice petrecute alaturi de copiii sai l-au convins sa faca o schimbare. Astfel, a decis sa ia o pauza de la WOWbiz, pentru a se dedica familiei. Iar aceasta seara a fost una mai mult decat emotionanta pentru prezentatorul TV, intrucat si-a luat ramas bun de la colegii sai.


Mai mult de atat, acesta a avut parte de o surpriza colosala, intrucat colegii sai i-au pregatit un material emotionat, cu cele mai inedite motive.

”Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un fagas normal. Televiziunea va deveni, in viitor, un radio. Ne putem intalni in alte proiecte. Trebuie sa cauti pasiunea, sa nu fii preocupat doar de bani. O sa-mi fie dor de toata lumea de la WOWbiz, de voi toti. Dar am avut parte de momente in care am avut oameni care mi-au fost alaturi mereu, sunt oameni care au ramas fara serviciu si le-am intins o mana.
Luni si marti ma uit la voi, dar de miercuri nu. Nu plec in vacanta, dar fac asta pentru Filip, pentru Ştefania si pentru Petra. Începe un drum nou pentru toti.”, a spus Madalin, in timp ce Andreea nu si-a putut stapani lacrimile:
”As vrea sa-ti multumesc pentru tot, dar nu pot sa zic nimic. Decat multumesc pentru tot. Pentru absolut tot, pentru multe momente. Nu pot sa vorbesc, stii asta.
Îti multumesc ca m-ai suportat, ca m-ai apreciat, ca am facut o echipa buna.”, a spus, printre lacrimi, Andreea Mantea.