Pare greu de crezut, dar fata asta nu reuseste sa isi faca un iubit. E convinsa ca nu isi gaseste jumatatea din cauza ca este prea frumoasa! Uite cum arata

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 16:00

Poate parea greu de crezut dar tanara din imaginile alaturate nu reuseste sa isi faca un iubit, desi arata extrem de bine.

Cherelle Neille, in varsta de 26 de ani, este de parere ca motivul din cauza caruia are ghinion in dragoste este chiar frumusetea ei rapitoare.

"Din cauza ca arat atat de bine barbatii se intimideaza cand ma vad. Astfel mi se pare ca toti sunt prostanaci sau ca incearca doar sa se foloseasca de mine. Unii chiar considera ca nu ma duce capul si ca ma folosesc de frumusetea mea pentru a reusi in viata.

Am renuntat astfel la ideea de a imi mai gasi jumatatea, pentru mine barbatii au devenit doar un obiect", spune ea.

Nici in relatia cu femeile Cherelle nu are noroc, ea mai spune ca majoritatea celor pe care le intalneste devin foarte invidioase pe felul in care arata si ajung sa se comporte nepotrivit.

Tanara este foarte populara pe Instagram, unde are peste 53.000

de urmaritori. Iata cateva imagini:

 

 

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

 

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

 

A post shared by Cherelle (@chebella91) on

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.