A fost la pescuit cu cativa prieteni si, a doua zi, s-a trezit cu fata in halul asta! S-a dus de urgenta la doctor sa afle ce a patit! Uite ce a facut de a ajuns asa

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 12 iun 2017, 16:54

Emily Petrozza, o tanara in varsta de 21 de ani, s-a trezit cu ochii umflati dupa ce a cazut victima unei plante mai putin cunoscute.

Intr-o duminica, Emily a mers cu cativa prieteni la pescuit si, seara, cand a mers la culcare a observat o iritatie  minora in jurul ochilor, dar nu i-a acordat prea multa atentie, punand-o pe seama oboselii. Totusi, dimineata, cand s- a trezit, a avut parte de un soc: ochii ei erau atat de umflati incat  nu ii putea deschide.

 

"Nu m-am recunoscut in oglinda.

Vedeam foarte putin, ochii imi erau atat de umflati ca ma durea cand ii deschideam", a povestit ea ulterior.

 

Speriata, a chemat o prietena sa o duca la un doctor care i-a dezvaluit cauza umflaturii: ochii ei intrasera in contact cu frunzele de iedera otravita, o planta care provoaca iritatii puternice pe orice zona a corpului cu care intra in contact. 

 

 

Din fericire, efectele au disparut dupa o zi de tratament medical.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.