Victor Slav este noul prezentator de la WOWbiz! Incepand de azi, el va face echipa cu Andreea Mantea

Autor: B.M.
Actualizat: 03 aug 2017, 11:14

Asteptarea si misterul au luat sfarsit! Luni seara, telespectatorii Kanal D au facut cunostinta cu noul prezentator de la WOWBiz!

Alaturi de Andreea Mantea, Victor Slav va prezenta in fiecare seara, de luni pana joi, cele mai tari subiecte ale momentului!

"Am emotii incredibile, dar ma bucur enorm ca ma aflu aici. Ma bucur enorm sa te vad si pe tine, Andreea. Este o seara speciala, una din cele mai specoale pentru mine si sper ca si petru dumneavoastra. Intai de toate vreau sa il salut pe Madalin Ionescu! Cred ca mai usor este sa joci in "Misiune Imposibila" decat sa prezinti dupa el.

Tin sa spun fara ascunzisuri  ca motivul pentru care sunt aici este Bianca. Prea ma intreaba de ce ce vin tarziu acasa si acum am un alibi. Serios vorbind, vreau sa fiu partas la cercanele dumneavoastra pentru ca nu aveti cum sa nu urmariti ce va urma", au fost primele lui declaratii.

Primul invitat pe care l-a avut pe canapeaua emisiunii a fost nimeni altcineva decat...Bianca Dragusanu! Iubita noului prezentator WOWBiz si-a facut aparitia in platou, in semn de solidaritate!

Vedeti imaginile pe WOWbiz.ro.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.