Emir anunta divortul de Nihan! Planul lui este legat de data aceasta de Zeynep, azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 13 iun 2017, 09:37

Coplesita de remuscari, Zeynep hotaraste sa-si incheie socotelile cu viata si incearca sa se sinucida. Kemal isi salveaza sora in ultimul moment, iar gandul ca era sa o piarda il inspaimanta.

Kemal nu crede ca Zeynep este ucigasa lui Ozan si incearca sa desluseasca adevarul, convins fiind ca “cineva” coordoneaza din umbra cursul anchetei mortii fratelui lui Nihan. Kemal este pe cale sa ia o decizie drastica pentru a lamuri moartea lui Ozan.

La intalnirea cu presa, organizata la resedinta familiei Sezin/Kozcuoglu, Nihan socheaza  cu declaratiile pe care le face insa, nici Emir nu se lasa mai prejos.

Emir anunta ca divorteaza de Nihan.

Noua dovada pe care Hakan i-o furnizeaza lui Kemal ii va schimba acestuia perspectiva asupra mortii lui Ozan. In acest timp Nihan gaseste cauza pentru care Kemal se fereste de ea: Zeynep. Moartea lui Ozan va fi cel mai greu pod de strabatut in drumul celor doi indragostiti.

Pentru a-i desparti pe Nihan si Kemal, Emir are un alt plan decat acela de a o arunca pe Zeynep in fata lui fratelui ei, asa cum isi dorea Asu.

Pentru a-si duce planul la indeplinire Emir ii face o “oferta” lui Zeynep, iar ceea ce va decide tanara va reprezenta alegerea vietii ei.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.