Bianca Dragusanu a dat din casa tot! Dezvaluirile nestiute facute de iubita noului prezentator WOWbiz, Victor Slav. "Cand te-am vazut in chiloti..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iun 2017, 09:52

Primul invitat pe care l-a avut pe canapeaua emisiunii a fost nimeni altcineva decat...Bianca Dragusanu! Iubita noului prezentator WOWBiz si-a facut aparitia in platou, in semn de solidaritate!

"Surpriza acestei seri este, de fapt, ca emisiunea WOWbiz are nu una, ci doua prezentatoare TV", a spus Bianca, in gluma.

 

Iubita noului prezentator WOWbiz a recunoscut ca este o persoana extrem de sincera, asfel incat, a dat din casa detalii picante de la inceputul relatiei sale cu Victor. 

 

"Cand te-ai simtit cel mai atrasa de mine?",

a intrebat-o Victor pe invitata lui, Bianca.

 

"Cand te-am vazut in chiloti, la Dansez pentru tine", a raspuns Bianca.

 

"Eu mereu l-am vazut un barbat atragator si mereu mi-l imaginam dezbracat. Ma uitam la picioarele lui si la bratele lui si...da, ma rog. Asa sunt eu. Prea sincera.

Atitudinea lui mi-a placut foarte mult. Nu s-a lasat cucerit nici din prima, nici din a doua, ci...din a cincea! Dupa cinci saptamani. Era foarte arogant. Asa il vedeam eu", a mai spus ea.

 

Citeste mai multe pe wowbiz.ro

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.