Gabriela Cristea, cea mai fericita mamica! "Am fost ieri si ne-am intalnit cu fiica noastra! Ce simpatica e!". Vezi ce alte marturisiri a facut prezentatoarea TV despre vizita sa la medic si cum a reactionat Tavi cand si-a vazut fetita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2017, 13:41

Gabriela Cristea si Tavi Clonda si-su vazut de curand fiica la ecograf si sunt extrem de fericiti cu statutul de viitori parinti.

"Am fost ieri si ne-am intalnim cu fiica noastra! Ce simpatica e! Nu stiu cu cine seamana, dar este... la soare te poti uita... E simpatica, manca-o-ar mamica pe ea! Taticul era lesinat, era pierdut in spatiu!", a spus Gabriela.

Gabriela Cristea a declarat ca a avut multe emotii la marea intalnire cu fiica lor, insa de departe cel mai coplesit si sensibilizat de frumusetea momentului a fost sotul ei, care a ramas fara cuvinte si a refuzat orice dialog chiar si cu medicul, atunci cand si-a vazut bebelusul pe monitor.

Iata cum a reactionat Tavi Clonda si ce alte detalii a mai dezvaluit Gabriela Cristea despre modul in care a decurs intalnirea cu fiica lor:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.