CAT DE ADORABILA E! Ce face micuta Deniz cand il vede pe Emir la televizor? Desi filmarile la serialul "Dragoste infinita" s-au incheiat, bebelusa Arven a ramas extrem de atasata de actorii cu care a jucat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 iun 2017, 14:55

Arven Beren Kusatman a fost jucaria vie de pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste infinita" si actorii au indragit-o inca de la primele scene filmate cu ea.

Docila si foarte receptiva, inca de cand avea cateva luni, micuta Deniz, asa cum toata lumea o stie de pe micul ecran, a ramas extrem de atasata de actorii cu care a jucat in "Dragoste infinita". Se pare ca dupa incheierea filmarilor, familia fetitei se uita in continuare la serial, evident si pentru a-si admira odrasla.

Intr-o seara, cand televizorul era deschis pe canalul unde se difuzeaza in Turcia "Dragoste infinita", micuta Arven, pe numele ei adevarat a inceput sa mearga catre televizor si sa il arate cu degetul pe Emir, semn ca il recunoaste pe actorul Kaan

Urgancioglu cu care a aparut de nenumarate ori in diferite scene.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), topita dupa NEPOTICA sa, ASYA! Frumoasa actrita isi doreste enorm sa devina mamica insa pana atunci exerseaza cu FIICA FRATELUI EI! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinse cele doua! VEZI imagini spectaculoase!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal), merite recunoscute de statul turc! Iata ce distinctie importanta a primit celebrul actor si ce mesaj emotionant a transmis in cadrul festivitatii de premiere! VEZI un filmulet de senzatie!

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.