NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), topita dupa nepotica sa, Asya! Frumoasa actrita isi doreste enorm sa devina mamica insa pana atunci exerseaza cu fiica fratelui ei! Iata cele mai tandre ipostaze in care au fost surprinse cele doua!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iun 2017, 15:33

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu sunt de-a dreptul fascinati de frumoasa lor nepotica, Asya.

Desi sunt casatoriti de aproape doi ani, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu isi doresc enorm sa devina parinti cat mai curand. Insa pana va veni pe lume primul lor copil, cei doi indragostiti adora sa petreaca cat mai mult timp in compania nepotelei sale, Asya, pe care au indragit-o inca de cand si-a facut aparitia in familia lor si a devenit in scurt timp jucaria vie a tuturor membrilor.

Citeste si: ZEYNEP din "Dragoste infinita", cooptata intr-un nou proiect artistic important! Iata in ce SERIAL va putea fi urmarita frumoasa HAZAL FILIZ KUCUKKOSE si ce ACTOR CELEBRU ii va fi PARTENER! N-o sa-ti vina sa crezi! Este vorba despre unul dintre actorii din "FURTUNA PE BOSFOR"!

Micuta Asya este fiica fratelui lui Neslihan Atagul si a indragit-o inca de la prima intalnire pe matusa ei considerand-o in scurt timp o a doua mama. Cele doua isi petrec foarte mult timp impreuna, in resedinta Dogulu. Actrita nu s-a sfiit niciodata sa publice diverse imagini cu fetita, dovada ca se mandreste tare mult ca are o nepotica frumaosa si gingasa.

De curand frumaosa actrita a publicat o imagine superba, in care micuta Asya se afla in jacuzzi alaturi de matusa ei preferata si se bucura impreuna de apa si spuma.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.