"Tarik" din "Dragoste infinita", fotografie emotionanta de pe palatoul de filmare al serialul! "O sa imi fie dor de voi" Fotografia care a smuls lacrimi fanilor

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 17 iun 2017, 12:32

Filmarile pentru "Dragoste infinita" ("Kara Sevda") s-au incheiat, insa actorii din serial se despart cu greu de echipa care le-a fost ca o familie in ultimii doi ani.

Pe masura ce data de difuzare a ultimului episod din serial, in Turcia, se apropie, reactiile fanilor sunt din ce in ce mai emotionante.

 

Recent, actorul turc Ruzgar Aksoy a postat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare inconjurat de echipa tehnica din spatele serialului, cu mesajul "O sa imi fie dor de voi!".

 

Imediat, reactiile au inceput sa curga din toate colturile lumii, deoarece serialul are un succes incredibil din Europa pana in America de Sud si din Orientul Mijlociu pana in Asia. 

 

 

"Esti un actor mare, sper sa joci rolul principal in urmatorul film"

 

"Nu credeam ca o sa ajung sa ma indragostesc de o telenovela si ati venit voi in Mexic cu Kara Sevda..."

 

 

"Ai jucat unul dintre personajele mele preferate! Ai dat totul, in fiecare scena"

 

sau

 

"O sa va simt lipsa", au scris fanii in comentariile pozei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.