Kemal din "Dragoste infinita" se casatoreste in mai putin de doua saptamani! Cum arata invitatia trimisa de Burak Ozcivit celor peste 400 de invitati la evenimentul monden al anului in Turcia

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 29 iun 2017, 12:19

Pe 29 iunie 2017, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen isi vor uni destinele in cadrul unei ceremonii ce va avea loc intr-un conac din perioada Imperiului Otoman, pe malul Bosforului.

"Dragostea e totul", scrie, in engleza, in antetul invitatiei simple si elegante. In centrul invitatiei stau scrise numele celor doi urmate de mesajul "Ne casatorim".

 

 

Citeste si: Burak Ozcivit (Kemal din "Dragoste infinita") nu se uita la bani cand e vorba de nunta lui! Presa turca a descoperit ca starul va cheltui O AVERE pentru casatoria cu Fahryie Evcen! Cum arata conacul imperial unde isi vor primi invitatii

 

Ceremonia va avea loc pe 29 iunie, la un conac din secolul 19, din timpul Imeriului Otoman, situat pe malul Bosforului, Sait Halim Paşa.

Doar avansul pentru inchirierea locatiei a depasit 75.000 de euro, spun sursele citate de takvim.com.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.