Burak Ozcivit s-a razgandit! A anuntat ca isi duce viitoarea sotie in Grecia pentru luna de miere, insa destinatia reala e alta! Uite in ce paradis tropical vor merge cei doi

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 iun 2017, 11:24

Burak Özçivit si Fahriye Evcen, cea care ii e alaturi de aproape 3 ani, se vor casatori pe 29 iunie.

Ceremonia va avea loc in conacul Halim Paşa Yalısi, in prezenta a 500 de invitati si, ziua urmatoare, cei doi indragostiti vor zbura in Insulele Maldive pentru o luna de miere fulger, ce va tine doar patru zile, pentru ca Burak trebuie sa se intoarca in Turcia, unde vor incepe imediat filmarile la filmul "Kardeşim Benim 2", continuarea unei comedii de succes din 2016.

 

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (NIHAN din "Dragoste infinita"), aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprinsa frumoasa actrita la cea mai recenta sedinta foto si ce tinuta spectaculoasa a purtat! VEZI ce accesoriu vestimentar a starnit imaginatia fanilor ei!

 

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum arata carismaticul KAAN URGANCIOGLU in adolescenta, alaturi de MAMA si de FRATELE lui, CAN! VEZI imagini spectaculoase!

Citeste si: PREMIERA! HATICE SENDIL (Elif din "Ziua in care mi s-a scris destinul") este cea mai fericita mamica! Iata PRIMA APARITIE in public a frumoasei actrite alaturi de FIUL EI, CAN! VEZI un filmulet spectaculos!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.