Intra pe Kanal D pentru cele mai noi informatii despre Victor Slav, vedeta Kanal D Romania.

Una dintre cele mai carismatice vedete masculine autohtone, Victor Slav a debutat in televiziune in anul 2001 cu show-ul “Vara ispitelor”, implicandu-se ulterior in proiectul TV “Seara Regasirii”, alaturi de Constantin Cotimanis.

Apoi, Victor Slav a fost implicat si in alte proiecte de televiziune, precum: "WOWbiz", “Frumusete pe muchie de cutit”, “Dansez pentru tine” (unde a castigat sezonul doi), "Vulturii de noapte" sau "Imi place dansul".

Victor Slav are un rol special in cel de-al saptelea sezon al show-ului ''Bravo, ai stil Celebrities'', acela de a oferi o steluta in timpul editiilor saptamanale si doua puncte bonus in Gale.

“Voi tine cont de mai multe aspecte cand notez concurentele: de postura, de tinuta, de discutiile din culise, de toata prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflecta intr-o steluta bonus in editiile saptamanale. In Gale, voi avea doua puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi imparti pentru doua concurente care mi-au atras atentia in sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav. 

Victor Slav: viata personala

Victor Slav a fost casatorit cu Bianca Dragusanu. Cei doi au impreuna un copil, pe micuta Sofia Natalia.

"Trei ani au trecut cat am clipit din ochi. Si ma gandesc ca la fel vor mai trece inca trei si tot asa pana cand vom ajunge la majorat. Cand vine vorba despre Natalia sunt pur si simplu dezarmat. Cand vrea ceva, nu pot sa refuz. Este punctul meu slab. La varsta asta deja are conturata o personalitate foarte puternica", spune Victor Slav despre fetita lui.