5 cupluri care s-au indragostit sub ochii tai! Uite care sunt cele mai iubite perechi din serialele turcesti care au cucerit lumea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 20 iun 2017, 14:53

Lumea celor faimosi si bogati este condimentata cu scandaluri, intrigi si despartiri insa exista cupluri care au reusit sa isi gaseasca jumatatea pe platourile de filmare.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen

Daca cineva si-ar fi pus in cap sa creeze cel mai "turcesc" cuplu din lume, cu singuranta cei doi alesi ar fi fost Burak Özçivit and Fahriye Evcen, superstarurile momentului in Turcia.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), ACTOR si CO-PRODUCATOR de film! Iata in ce mare proiect va fi implicat acesta imediat dupa nunta sa si ce echipa de actori va coopta!

 

Citeste si: BURAK OZCIVIT va cheltui o mica avere pentru cele doua ROCHII DE MIREASA pe care le va purta viitoarea sa sotie, FAHRIYE EVCEN, ce vor fi create de unul dintre cei mai talentati designeri din Turcia! Iata cum vor arata pretioasele creatii vestimentare si ce detalii picante au facut furori printre fanii mirilor!

 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Calikusu, in 2013. S-au placut imediat, Burak a parasit-o pe fosta iubita pentru Fahriye si restul este... o poveste de basm. Cei do se casatoresc pe 29 iunie, in evenimentul monden al anului in Turcia, urmarit cu interes pe toate continentele, datorita succesului enorm al serialului "Dragoste infinita"

 

Halit Ergenç si Berguzar Korel 

Puternicul  Suleyman, adica actorul Halit Ergenç, si-a cunoscut jumatatea, actrita Berguzar Korel, pe platourile de filmare ale serialului-fenomen" 1001 de nopti!", ulterior jucand impreuna si in "Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii".

 

Kadir Doğulu- Neslihan Atagül 

Dupa doi ani de relatie, Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste infinita") si Kadir Dogulu s-au casatorit in vara anului 2016 si au avut o nunta ca-n basme.

Cei doi indragostiti au ales sa isi petreaca luna de miere intr-o locatie exotica, in Insulele Maldive, unde s-au relaxat si s-au bucurat unul de altul.

 

 

Beren Saat- Kenan Doğulu

 

 

Beren Saat, cea care i-a dat viata Sultanei Kosem din filmul istoric cu acelasi nume, este casatorita cu Kenan Doğulu, unul dintre cei mai iubiti cantareti din Turcia.

 

Keremcem si Ezgi Asaroglu

 

 

O postare distribuită de Keremcem (@keremcem) pe

 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Bahar: viata furata" si pareau a fi cuplul perfect insa, dupa mai putin de un an, cei doi s-au despartit fara a oferi prea multe detalii. Fanii lor inca mai spera la o impacare, mai ales ca actorul lasa sa se inteleaga ca mai are sentimente pentru Ezgi prin postarile pe care le face pe Instagram.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.