Ce cota ar trebui sa aiba biletul zilei pentru a castiga la pariuri?

Autor: B.M.
Actualizat: 20 iun 2017, 11:04

Biletul zilei, elementul cotidian care nu lipseste din viata niciunui pasionat de pariuri online.

Cati pariori, atatea metode: parerile sunt impartite in ceea ce priveste cota ideala pe care ar trebui sa o aiba biletul zilei la pariuri, chiar si in randul jucatorilor experimentati; unii prefera sa joace biletele cu cote cuprinse intre 2.00 si 3.50, in timp ce altii merg pe varianta unei cote de aproximativ 10. Sa vedem ce ne spun insa specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori din Romania.

In sectiunea Biletul zilei de pe PariuriX.com putem observa ca majoritatea biletelor propuse au cote cuprinse intre 3 si 5, care sunt obtinute de regula din 3 sau 4 selectii. Pe portalul de rezultate live si statistici din fotbal http://www.clasament-fotbal.com observam ca biletul zilei, care este generat matematic de o serie de algoritmi ce tin cont de forma statistica a echipelor, cuprinde intre 3 si 4 pariuri ce insumeaza o cota totala cuprinsa intre 2.40

si 3.80.

I-am adresat intrebarea din titlu si lui Cadar Marius, insusi fondatorul comunitatii pariorilor din Romania, care ne-a spus: „Este greu de dat un raspuns exact, ca sa nu spun imposibil. Depinde si de rata de castig a jucatorului, de stilul de joc, de tipurile de pariu ales, de strategie de gestionare a mizelor, sunt foarte multi factori care pot afecta rezultatele, nu numai cota finala.”

Primul autor al unei carti dedicate pariurilor sportive care se tipareste in Romania a continuat: „Un lucru este insa clar: cu cat este mai mare cota, cu atat mai mult cresc si riscurile, in timp ce miza necesara atingerii unui anume profit scade. Asa ca este un subiect discutabil.”

Intrebat despre ce ar trebui sa faca pariorii care vor sa-si gaseasca metoda potrivita, specialistul ne-a raspuns: „Trebuie calculat exact procentul de bilete castigatoare de care vei avea nevoie pentru a face profit si care ar fi marja

de castig. Bineinteles, trebuie sa estimezi bine si fezabilitatea metodei alese.

Daca asteptarile tale nu sunt apropiate de ce-ti spune matematica, inseamna ca nu ai ales o varianta potrivita sau ca ti-ai stabilit obiective care pur si simplu nu sunt realiste. In marea majoritate a cazurilor, calculele hartiei ti se vor parea usor de pus in aplicare, insa vei vedea ca in viata reala lucrurile nu sunt chiar atat de simple.

Pentru a realiza profit la pariuri online este nevoie de multa munca, disciplina si rabdare ,” a declarat Cadar Marius, unul dintre primii pariori de pe online din Romania.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE GHIDURILE PENTRU PARIURI ONLINE PUBLICATE IN MOD 100% GRATUIT DE SPECIALISTUL CADAR MARIUS!

Nu am putut rezista tentatiei de a-i cere expertului si cateva sfaturi cu privire la posibilitatea de a castiga mai mult si mai des la pariuri.

Raspunsul, desi poate este unul surprinzator, a venit prompt: „Am peste 15 ani de experienta in pariuri si de mai bine de 10 ani joc online. In ultimul deceniu am ajutat peste 15.000 de pariori romani sa migreze online. Majoritatea mi-au si multumit! De ce credeti ca au facut asta?

Este evident, la pariuri online jucatorii au sanse mai mari de castig. Motivele sunt bine cunoscute si nu am sa le mai repet. Ganditi-va numai ca peste 90% dintre profesionisti joaca online si ca exista o serie de strategii renumite care functioneaza numai si numai online.

Sfatul cel mai bun pe care pot sa vi-l ofer este sa rasfoiti articolele de pe site-ul meu si sa va deschideti conturi la agentiile de pariuri online recomandate de mine. Nu uitati sa trimiteti documentele solicitate in termen de 30 de zile pentru a finaliza verificarea contului – altfel, riscati sa va treziti cu conturile blocate!” a spus Cadar.

Iata cateva dintre avantajele pariurilor online:

• Poti paria de oriunde te-ai afla, in pat, in vacanta, la munca sau in strainatate, cat timp ai un computer, telefon sau o tableta conectata la internet

• Nu trebuie sa te supui niciunui orar si nu mai trebuie sa te deplasezi sau sa stai la coada: poti paria online 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe tot parcursului anului, chiar si de sarbatori

• Ai posibilitatea de a te inregistra la mai multi operatori si astfel poti juca mereu cele mai bune cote din piata, lucru care poate sa cantareasca enorm pentru banca ta la sfarsit de luna

• In momentele in care simti ca este cazul, poti folosi functia Cash Out pentru a inchide pariurile inainte de termen, fie pentru a-ti asigura un castig prematur, fie pentru a diminua o pierdere

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.