BURAK OZCIVIT va cheltui o mica avere pentru cele doua ROCHII DE MIREASA pe care le va purta viitoarea sa sotie, FAHRIYE EVCEN, ce vor fi create de unul dintre cei mai talentati designeri din Turcia! Iata cum vor arata pretioasele creatii vestimentare si

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2017, 13:01

Nunta anului in Turcia se apropie si toata lumea este curioasa cum va arata rochia de mireasa pe care o va purta Fahriye Evcen, viitoarea sotie a celebrului Burak Ozcivit.

Iata cateva creatii semnate Rasit Bagzibagli!


Ceremonia va avea loc pe 29 iunie, la conacul Halim Paşa Yalısi, in prezenta a 500 de invitati, iar in ziua urmatoare, cei doi indragostiti vor zbura in Insulele Maldive pentru o "luna de miere" fulger, ce va dura doar patru zile, pentru ca Burak trebuie sa se intoarca in Turcia, unde vor incepe imediat filmarile la filmul "Kardesim Benim 2".
Se pare ca destinatia era o veche dorinta a iubitei sale, Fahriye Evcen, iar viitorul ei sot s-a gandit sa o indeplineasca.


(sursa: medya haber, viata cu aroma de cafea, rasitbagzibagli.com)

















 

 

#Repost @koton ・・・ Bazı setler keşke hiç bitmese. Fahriye Evcen'le bol keyifli bir set arkası. @evcenf

O postare distribuită de Fahriye Evcen (@evcenf) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.