Emir ordona rapirea lui Kemal! Afla ce plan diabolic pune la cale Emir impotriva rivalului sau, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2017, 09:42

Dupa ce si-a inscenat moartea, Asu urmareste de pe „margine” firul evenimentelor.

Diabolicul plan pus la cale de mezina familiei Kozcuoglu are ca scop defaimarea lui Kemal si, implicit, distrugerea relatia acestuia cu Nihan. Asu nu are limita cand vine vorba de razbunare si face orice numai sa le provoace suferinta celor doi indragostiti.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Iata cum s-a distrat alaturi de MURAT BOZ si ASLI ENVER in culise, la filmarile pentru filmul "Kardesim Benim 1"! VEZI un filmulet de senzatie!

Citeste si: IMAGINI SOCANTE! Frumoasa GIZEM KARACA (comisarul MERCAN din "DRAGOSTE INFINITA"), IN CARJE la proba rochiei de mireasa! Iata ce interventie chirurgicala delicata a suferit tanara, cu doar cateva luni inainte de NUNTA sa!

Satul de acuzatiile venite din partea familiei, ca si-a ucis sora, Emir da curs propriei anchete pentru a-l gasi pe “ucigasul” surorii lui.

Prima banuiala a acestuia se indreapta, inevitabil, catre Kemal. Plasarea dovezilor, de catre Asu si Tufan, la locul “crimei”, il indica drept suspect principal pe Kemal, atat in ochii lui Emir dar, mai ales, in ochii autoritatilor.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), ACTOR si CO-PRODUCATOR de film! Iata in ce mare proiect va fi implicat acesta imediat dupa nunta sa si ce echipa de actori va coopta!

Citeste si: BOMBA! Zeynep i-a furat mintile lui Emir (Kaan Urgancioglu) in viata REALA! Uite prima imagine cu cei doi INDRAGOSTITI si cat de serioasa este relatia. Din burlac convins, Emir vrea sa se CASATOREASCA anul viitor. Cum ARATA cea care l-a CUMINTIT!

Pe numele lui Kemal se emite ordin de arestare pentru “uciderea” lui Asu Kozcuoglu.

Kemal “fuge” din calea autoritatilor pentru a nu fi incarcerat pentru o fapta pe care n-a comis-o dar Emir il “prinde”.

“Justitiarul” Emir nu rateaza ocazia de a-si ataca dusmanul, pe Kemal, si vede in “moartea” surorii lui o oportunitate imensa in a termina razboiul cu acesta. Dupa o confruntare fata in fata, pe care o au cei doi rivali, Kemal este rapit de catre oamenii lui Emir si fortat de acesta sa marturiseasca “adevarul”, uciderea lui Asu.