Bona filipineza care a lucrat in casa lui Adrian Mutu este disperata! Dupa scandalul cu "Briliantul", nimeni nu o mai angajeaza

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2017, 09:59

In urma cu cateva luni, Adrian Mutu a facut scandal in scara unui bloc, acolo unde credea ca locuieste Tibi, iubitul bonei filipineze care lucra in casa lui. De fapt, in acel apartament locuieste mama tanarului, iar vorbele dure ale "Briliantului" au speriat-o pe femeie.

Adrian Mutu o acuza pe Chit, bona copilului sau, ca a furat din casa lui si credea ca Tibi ii este complice. Barbatul a venit astazi in platoul emisiunii "Wowbiz" si a marturisit ca Mutu nu si-a cerut scuze de la mama lui.
 
"Nu si-a cerut nicio scuza, cu toate ca ar fi trebuit. Mi se pare o persoana lipsita de bun simt. M-au intrebat politistii daca vreau sa-mi retrag reclamatia.

Chiar daca a venit insotit cu 7 insi, doar el a dat declaratii. E prea nesimtit ca sa-si ceara scuze. Plangerea este penala. A facut afirmatii calomnioase la adresa mea si am cerut un leu. Atat. O sa vada lumea ca am avut dreptate. Chit m-a sunat acum cateva zile. M-a rugat sa ii gasesc un loc de munca. O duce foarte rau. Mutu nu i-a dat salariul. N-o mai angajeaza nimeni.
Mama mea nu e bine. Iese dupa mine la lift sa ma conduca. Se gandeste la rele. M-au mai contactat persoane sa ma impac cu el, sa-mi retrag plangerea. Nu-mi iau niciun avocat. Face masaj full body Chit, nu ma refer la chestii cu conotatie sexuala. Masajul thailandez e printre cele mai bune din lume. De cate ori a venit la mine mi-a facut masaj. Gateste foarte bine", a declarat Tibi.

Bona filipineza este disperata, deoarece Adrian Mutu nu i-a dat jumatate din ultimul salariu si nimeni nu mai vrea sa o angajeze.

 
"Nu am un job permanent din 16 mai, asa ca am asteptat sa ma contacteze sa-mi dea banii pe ce am lucrat. Ei imi dadeau 450 de dolari pe luna si mai trebuie sa-mi dea jumatate din bani, 225 de dolari.
Nu e o suma mare de bani, dar sunt banii mei munciti. Acum supravietuiesc. Managerul agentiei nu m-a mai contactat, de cand cu scandalul asta. Am nevoie sa-mi recuperez bagajul. Mai am un bagaj la ei. Am toate lucrurile acolo, dar mi-e frica. Mi-a mai cerut si 3000 de euro, bani pe care i-a dat deja angajatorul meu. Vreau un job permanent, de 5 zile pe sapatmana. Acum lucrez la un part-time job.
Vreau sa stau aici, imi plac oamenii. Mi-e frica sa merg la o alta agentie. Vreau sa lucrez la spital, dar licenta mea nu e valabila aici", a spus Chit.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.